<

Hannan

Hannan

Näissä pirteissä kaulanauhoissa avaimet tai henkilökortti kulkevat kätevästi mukana. Avainosan saa irrotettua, joten kaulanauhaa voi käyttää myös kauniina koruna.

Avainnauhoja löytyy erilaisina ja eri pituisina malleina. Pitkät avainnauhat (noin 135 cm) on tarkoitettu pidettäväksi olan yli vastakkaiselle lantiolle (kuten kuvassa), eikä niissä ole riipusosaa.

Kaikissa nauhoissa käytetyt helmet ovat laadukkaita tsekkiläisiä Preciosan puuhelmiä, jotka on valmistettu eurooppalaisesta PEFC/FSC-sertifioidusta pyökistä, ja maalattu & lakattu myrkyttömillä tuotteilla. Kaulanauhat on valmistettu vahvaan koruvaijeriin. Niskasta ja edestä nauha kiinnittyy vahvoilla välirenkailla, jotka kuitenkin antavat periksi, jos nauhaa voimakkaasti riuhtaistaan tai se jää kiinni johonkin. 

Vaikka avainnauhat on tehty laadukkaaseen vaijeriin, ne kannattaa säilyttää roikkumassa tai väljällä kiepillä. Jos vaijeri joutuu puristuksiin, siihen saattaa tulla taitoskohtia, joista vaijeri voi ajan kuluessa jopa katketa. Hopeoiduista osista saattaa käytössä kulua hopeointia pois niin, että osa muuttuu väriltään hieman punertavammaksi. Hopeoidut osat myös tummuvat kuten hopea, mutta ne saa kiillotettua esim. hopean puhdistukseen tarkoitetun liinan avulla.

Huomioitahan, että helmien väri kuvissa ei aina täysin vastaa niiden luonnollista väriä.

Jos haluaisit avainnauhan jollain tietyllä väriyhdistelmällä, tai toivomasi väri on päässyt loppumaan, ota yhteyttä! Avainnauhojen riipusosat ovat myös muokattavissa, eli jos haluaisit nauhan erilaisella riipuksella tai ilman riipusta, ilmoitathan toiveestasi tilauksen yhteydessä.

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.

© Hannan korupaja 2024
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág