<

Tietoa Hannan korupajasta

Olen koru- ja käsityöalaan vakavasti ihastunut yhteiskuntatieteilijä, kolmen lapsen äiti ja rintamamiestalon remontoija. Rakkaus käsitöihin kumpuaa lapsuudenkodistani, ja kaikenlaiset näpertelyt ompelu-, askartelu- ja neuletöistä piirtämiseen ja virkkaamiseen ovat aina olleet lempiharrastuksiani. Viime vuosina erityisesti korujen suunnittelu ja valmistus on ollut lähellä sydäntäni. 

Tekemiäni koruja myyn täällä Hannan korupajan verkkokaupassa, yksityishenkilönä. Myynti on pienimuotoista, eikä kyseessä siis ole yritys. Salainen haaveeni kyllä on, että jonain päivänä voisin laajentaa toimintaa ja rakkaasta harrastuksesta tulisi ihka oikeaa yritystoimintaa. :) 

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat minulle tärkeitä arvoja, joita haluan vaalia myös koru- ja muotialalla. Suosin ympäristöystävällisiä materiaaleja, kestäviä ja laadukkaita korujen osia sekä luotettavia kotimaisia ja eurooppalaisia korutarvikevalmistajia ja -kauppiaita. Kierrätysmateriaalien käyttö koruissa on teema, johon tulen jatkossa keskittymään entistä enemmän. 

Kaikissa koruihin ja niiden tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: hanna@hannankorupaja.fi tai verkkokaupan yhteydenotto-lomakkeella.

- Hanna - 

© Hannan korupaja 2023
Powered By OpenCart. OC Europa by CsillámVilág